Humán erőforrás politikánk

Társaságunk vezetése nagy hangsúlyt fektet az őrállomány folyamatos, kötelező jellegű szakmai képzésére. Ezen tréningeken az általános, aktuális szakismereteken túl a konkrét megbízási helyre vonatkozó elméleti ismereteket és azok gyakorlati végrehajtását oktatjuk.
A minőségi szolgáltatás fenntartásának érdekében cégünk kiemelt figyelmet fordít a végrehajtó állomány anyagi megbecsülésére is. Az őrök képzésére egy speciális őrszolgálati utasítást állítottunk össze, mely több éves tapasztalatainkat összegezve magában foglalja mindazon feladatokat, amiket egy vagyonőrnek - őrhelyétől függetlenül - végre kell hajtania. Figyelmet fordítunk a konfliktushelyzet kezelésére, az egyenlő bánásmódra, az e területen érintett személyek védelmére, a hátrányos megkülönbözetés kiküszöbölésére.
Vagyonőreink a felvételijüket követően mindezen témakörökből oktatást kapnak, mely ismertek az ellenőrzések során visszakérdezésre kerülnek.

Vagyonőreink és munkatársaink titoktartásra kötelezettek, mivel cégünk tevékenységéből adódóan a diszkréció az egyik legfontosabb elem, ennek érdekében munkatársainkat folyamatosan ellenőrizzük akár speciális módszerekkel (poligráf) is. 

Figyelmet fordítunk vagyonőreink megjelenésére, az öltözetükre, úgymint:
 

  • beltéri őrnek, formaruha (öltönyös változat, fényképes hitelesített kitűzővel),
  • beltéri őrnek, formaruha (fekete farmer/póló, fényképes hitelesített kitűzővel),
  • kültéri őrnek, formaruha (gyakorló változat, fényképes hitelesített kitűzővel).
     

Célunk, hogy vagyonőreink a külsőségükben is tartalmazzák azt a minőséget, melyet Szolgálatunk felállított maga előtt.

 


Vissza