Bemutatkozunk

A Defence System Kft. a vagyonvédelem és a magánnyomozás területén a Molnár Biztonsági Szolgálat Kft-ből történt kiválással jött létre, a jogelőd cég 2001-ben alakult. A Defence System Kft. kizárólag magyar tulajdonosi körrel rendelkezik.

Társaságunk kezdetben az üzletláncok őrzés-védelme területén szerzett tapasztalatokat, elsőként az Europark, majd az Árkád Bevásárlóközpontok tekintetében. A cég vezetése dinamikus, határozott elképzelésekkel kijelölte azt az irányvonalat, melynek következtében egy szélesebb megbízói körre építjük szolgáltatásainkat. Az új perspektívák keresése folyamatos cégünk részéről. Számunkra meghatározó alapelv, hogy minőségi munkát kell eladnunk, aminek célja, hogy a megbízó felé bebizonyítsuk jogosultságunkat, illetve saját magunkat is mérlegre téve lássuk, s láttassuk piaci érétkeinket. Természetesen ebből adódóan kizárólag olyan megrendelőkkel állunk kapcsolatban, akik nem az őr jelenlétét, hanem egy minőségi őrzés-védelmet várnak el tőlünk, s mindezt korrekt áron.

Alapvetően fontosnak tartjuk a vagyonőr küllemét, a megjelenését, kulturáltságát, illetve magánéleti probléma-mentességét, pozitív morális értékeit. A továbbiakban vizsgáljuk terhelhetőségét, aktivitását, megbízhatóságát, a cégünkhöz / megbízóhoz való lojalitását. Munkatársainkkal szemben magas fokú követelményeket támasztunk. Ezen lépések megtételével, azok megkövetelésével tesszük lehetővé a minőségi produktumot, ami vezérli cégünket, illetve amely céloknak alávetjük magunkat.

A magánnyomozás területén több évtizedes bűnügyi felderítői, titkos információgyűjtésben tapasztalattal és múlttal rendelkező munkatársak vesznek részt a megbízások teljesítésében és ügyfeleink kiszolgálásában. A megbízásaink során törekszünk az ügyfelekkel történő folyamatos kapcsolattartásra, a hatékonyságra, és az ügyfeleink maradéktalan megelégedettségére.

Remélhetőleg mindez és a weboldalunk további tartalma felkeltette a Kedves Látogató érdeklődését, szükség esetén állunk szíves rendelkezésére.

                                                                                             

Pisák László
ügyvezető igazgató


Vissza