Rólunk

A Defence System Kft. az üzletláncok őrzés-védelme területén szerzett immár 7 éve tapasztalatokat. Számunkra meghatározó alapelv, hogy minőségi munkát kell eladnunk, aminek célja, hogy a megbízó felé bebizonyítsuk jogosultságunkat, illetve saját magunkat is mérlegre téve lássuk, s láttassuk piaci érétkeinket.

Lényeges kérdés lehet, hogy mit értünk minőség alatt. Alapvetően fontosnak tartjuk a vagyonőr küllemét, a megjelenését, kulturáltságát, illetve magánéleti probléma-mentességét, pozitív morális értékeit. A továbbiakban vizsgáljuk terhelhetőségét, aktivitását, megbízhatóságát, a cégünkhöz / megbízóhoz való lojalitását. Amennyiben ezen szempontoknak megfelel, úgy elemezzük szakmai rátermettségét, helyzetfelismerő képességét, majd a betanulási időszakot követően ellenőrizzük feladat-végrehajtását.
Az ellenőrzéseket visszatérően végezzük, illetve azt többlépcsős folyamatban hajtjuk végre. Munkatársainkkal szemben magas fokú követelményeket támasztunk, s aki nem képes, vagy nem akar megfelelni ezen elvárásoknak, azon személyektől - a fent jelzett beépített szűrők által kapott információk, visszajelzések alapján – megválunk. Ezen lépések megtételével, azok megkövetelésével tesszük lehetővé a minőségi produktumot, ami vezérli cégünket, illetve amely céloknak cégünk aláveti magát.

A Defence System Kft. Budapesten, Gyöngyösön, Mezőkövesden, Szilvásváradon, Karcagon, Szegeden, Nagykanizsán, Zalaegerszegen és Szombathelyen is rendelkezik képviselettel.

 


Vissza